ALLE NIEUWS

 • Club Cross-linx

  Op zaterdag 23 september vindt een speciale uitvoering plaats van Terry Riley’s In C en andere werken. Dit gebeurt in Muziekgebouw Eindhoven, en de uitvoerenden zijn het Ragazze Quartet, jazz extraordinaire outfit Kapok en Slagwerk Den Haag.

 • See you next year!

  Cross-linx is weer terug op do 1 maart in Rotterdam, vr 2 maart in Amsterdam, za 3 maart Eindhoven en op zondag 4 maart met een nieuwe partner: Muziekcentrum Enschede.

  Koop nu alvast je super early bird met korting voor de edities in Eindhoven, Rotterdam en Enschede: eur 29,00 (excl. servicekosten). Deze speciale aanbieding is geldig tot 13 maart 2017.

 • Timetables Eindhoven, Groningen, Rotterdam, & Amsterdam

  Eindelijk! De timetables per stad van Cross-linx festival zijn beschikbaar. Ze staan ook in de TimeSquare app, deze kun je hier downloaden. als je liever the old fashion way de timetable bekijk dan de links per stad hieronder.

 • Exclusief: GRATIS download van debuutsingle VanDryver

  Cast Out Fear is de eerste single van het te verschijnen debuut album van VanDryver. Een muzikaal huwelijk tussen Lotte Pen (klassiek saxofoniste) en Arjen van Wijk (singer-songwriter). Gemixed door Valgeir Sigurdsson (Björk, Sigur Rós) en met muzikale bijdragen van Frank Wienk (Binkbeats, slagwerk Den Haag) Nora Fischer en Tessa Douwstra (Luwten). Live te bewonderen en beluisteren op Cross-linx 2017!

   

 • Smaakmaker: Documentaire The Ghost of Piramida speciaal voor de Cross-linx fan!

  Op 19 februari om 14 uur kun je de documentaire “The ghost of Piramida” van de band Efterklang, die ook speelt op Cross-linx, bekijken op het Documentaire festival DocFeed in Eindhoven. Matteo Mijderwijk speelt om 16.00 en 17.00 uur als voorafje aan het Cross-linx festival. Op donderdag 2 maart draait The Ghost of Piramida van Efterklang ook in KINO te Rotterdam.

 • Music Mining: Intieme concerten tijdens Cross-linx

  Music Mining: Intieme concerten tijdens het Cross-linx festival.

  Intieme concerten van Music Mining van James Oesi, PERFORATOR, there are no more four seasons, Matteo Mijderwijk, Jerboah, U: & Ekke tijdens Cross-linx. De gratis Music Mining tickets haal je op de festivalavond zelf bij het Music Mining Point in de foyers. Op de timetable kun je zien hoe laat je terecht kan voor de tickets.

   

 • Cross-linx Promo

  Check hier onze promovideo van Cross-linx 2017 om alvast in de stemming te komen!

 • Documentaire festival Doc Feed & Cross-linx: Efterklang – Ghost of Piramida en Matteo Mijderwijk

  Van donderdagavond 16 tot en met zondag 19 februari vindt de vierde editie van het Documentaire festival Eindhoven (DOCfeed) plaats. In vier dagen worden meer dan 65 documentaires uit de hele wereld gedraaid. Het programma bestaat uit een mix van lokale films en internationale producties. Veel films zijn tijdens DOCfeed voor het eerst in Nederland te zien.

   

   

 • Meld je nu aan als festivalambassadeur voor een Cross-linx pop-up concert in je woonkamer!

  Ben jij een ideale host en groot fan van Cross-linx?

  Woon je in of rondom een van de 4 Cross-linx steden, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Groningen, en heb je plaats voor minimaal 20 gasten? Heb je een avondje vrij op vr 17, za 18 of zo 19 februari?

  Heb je toevallig ook een piano in huis? Zo niet, dan toch reageren!

  Vind je het geen probleem om met de pet rond te gaan voor de artiesten? Meld je dan nu aan als ambassadeur en locatie voor Cross-linx pop-up!

 • Installeer TimeSquare als dé Cross-linx festival app

  Check hier het Cross-linx festival in TimeSquare. Deze link opent met je smartphone de TimeSquare app direct in het Cross-linx festival. Mocht je de app nog niet hebben dan kun je ‘m via dezelfde link downloaden.