Documentaire festival Doc Feed & Cross-linx: Efterklang – Ghost of Piramida en Matteo Mijderwijk

Van donderdagavond 16 tot en met zondag 19 februari vindt de vierde editie van het Documentaire festival Eindhoven (DOCfeed) plaats. In vier dagen worden meer dan 65 documentaires uit de hele wereld gedraaid. Het programma bestaat uit een mix van lokale (Brabantse) films en internationale producties. Veel films zijn tijdens DOCfeed voor het eerst in Nederland te zien.

Op zondag is er de traditionele thema muziek dag, met live muziek. Dit jaar werken Docfeed en het Cross-linx festival samen. Zo draait Docfeed op zondagmiddag om 14.00 uur de documentaire “The ghost of Piramida” van de band Efterklang die twee weken later live speelt tijdens het Cross-linx festival. Matteo Mijderwijk, die ook op Cross-linx staat zal zondagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur ook al bij DOCfeed als voorafje voor het Cross-linx festival spelen!

Tijdens het DOCfeed filmfestival kun je met één dagkaart van €12,50 al genieten van documentaires kijken, workshops, intieme tweepersoonsbioscoopjes, een tentoonstelling van de kunstacademie, live muziek en nog veel meer! Meer info

Comments are closed.